A kosár üres

DIY gyűrű készítése körömlakkal ~ Timitől

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

DIY gyűrűk készítése körömlakkal

 

Hozzávalók:

- Gyűrűalap

- Üveglencse

- Pillanatragasztó

- Tetszőlegesen választott lakkok

- Esetleg nyomdalemezek

Elkészítés:

Fordított módon kell lakkozni az üveglencsét, mint ahogy a körmünket szoktuk. Tehát az első lépés a színtelen fedőlakk. Ezt hagyjuk megszáradni (3-5 perc), majd utána jöhet a tetszőleges színű körömlakk. Ezt annyi rétegben vigyük fel, amíg a kívánt erősségű színt el nem érjük (általában 3-4 réteg).

Vigyázzunk arra, hogy a rétegek megszáradjanak! Majd a legvégén még egy színtelen fedőlakkot tegyünk rá és hagyjuk egy napig száradni! Fontos, hogy betartsuk az egy napot!

Másnap már csak annyi dolgunk van, hogy kenünk egy kevés pillanatragasztót a gyűrűalapra és belehelyezzük az üveglencsét. 15-20 másodpercig odanyomva tartjuk, aztán kész is!

Ha mintákat is szeretnénk bele - mint ahogyan azt a baglyos gyűrű+fülbevaló szetten is láthatjátok - akkor nincs más dolgotok, mint beszerezni egy nyomdalemezt. A kívánt színmélység elérése után kell rányomdázni a mintát, majd hagyjuk 30 percet száradni, hogy biztosan ne kenődjön el. Végül rávisszük a fedőlakkot és Voilá! :)

 

timis 1 timis

 

Ha Te is szeretnél -15%-os kedvezmény kupont kapni, csupán annyit kell tenned, hogy írsz egy cikket kreatív alkotásod elkészítésének menetéről, illusztrálod néhány képpel, s elküldöd nekem az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Meglátod, a jutalom nem marad el! :)

 

Szép napot!

Oldalainkat 30 vendég és 0 tag böngészi