A kosár üres

Cicás Karácsonyi Ajándékdoboz Rékától

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

2014 Karácsony…Úgy gondoltam, hogy idén mindeki az általam kreált dobozokat, tálcákat, likőröket és szörpöket kapja. Tesóm barátnőjének egy fekete-fehér cicás dobozt készítettem, mivel szereti a feketét, a fehéret és nem utolsó sorban a cicákat.

A doboz dekupázs technikával készült.
Első körben a megvett dobozt lekentem fehér akril festékkel és megvártam, míg megszárad. A doboz belsejét és alját szürke akril festékkel festettem le.
Előkerült egy korábban vásárolt cicás szalvéta, amelyből a doboz tetején látható nagy cica mintát körbevágtam és a harmadik (mivel ez a szalvéta 3 rétegű volt) legfelső, azaz a színes réteget - ami egyben a legvékonyabb - használtam fel és ragasztottam (dekupázs ragasztó) a doboz tetejére.
A doboz alja (fekete-fehér pöttyös szalvéta) karácsony másnapján készült el Eszternek hála (Ingyom-Bingyom Kreativ), mivel tőle vásároltam a szalvétát, amit karácsony előtt egy nappal vettem át tőle és ezért nagyon hálás vagyok neki!

A doboz alja is ugyanazzal a technikával készült, mint a teteje. Remélem, hogy Judit (tesóm barátnője) örülnifog neki :) Majd kiderül.


Réka :)

 kr1kr2kr3

Ha Te is szeretnél -15%-os kedvezmény kupont kapni, csupán annyit kell tenned, hogy írsz egy cikket kreatív alkotásod elkészítésének menetéről, illusztrálod néhány képpel, s elküldöd nekem az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

 

Meglátod, a jutalom nem marad el! :)

 

Szép napot!

Oldalainkat 38 vendég és 0 tag böngészi